Poloshirt Borduren bij Borduurstudio Geldrop

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:april 7, 2024
  • Berichtcategorie:Verwijderen

Poloshirt borduren bij Borduurstudio Geldrop.
Als je op zoek bent naar gepersonaliseerde polo’s met borduurwerk, zijn hier enkele stappen die je kunt volgen:
Selecteer polo’s van goede kwaliteit,die geschikt zijn voor borduurwerk, zoals katoen of polyester-katoenmixen.

Er zijn verschillende soorten polo’s beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen zoals:
Standaard Polo’s:
Performance Polo’s
Fashion Polo’s
Lange Mouw Polo’s
Slim Fit Polo’s
Piqué Polo’s
Jersey Polo’s
Bedrijfs- en Werkkleding Polo’s
Kinder polo’s
Veiligheids polo’s

Poloshirt borduren bij ‘’Borduurstudio Geldrop’’ dat veel ervaring heeft met het borduren van textiel. Bij Borduurstudio Geldrop beschikt men over hoogwaardige borduurmachines en deskundige vakmensen.

Maak een digitaal ontwerp van je logo of het gewenste ontwerp dat op de polo’s moet worden geborduurd. Zorg ervoor dat het ontwerp/bestand geschikt is voor borduurwerk en dat het bestandstype vectorgrafiek is bevoorbeeld:  EPS-AI of PDF bestand
Bepaal de positie op de polo waar je het borduurwerk wilt hebben en bepaal de afmeting van de borduring. Veel voorkomende plaatsen zijn de linkerborst, de rechtermouw of de achterkant van de kraag.

Selecteer de kleuren van de borduurgaren die overeenkomen met je ontwerp en passen bij de kleur van de polo’s. Bij aanlevering van een Vector bestand, kunnen we meestal de juiste de juiste kleuren herleiden, omzetten in de juiste kleur borduurgaren(Pantone Kleuren)

Beslis of je een specifieke borduurtechniek wilt gebruiken, zoals platte steek, satijnsteek of kettingsteek/runningstitch, afhankelijk van het ontwerp van je logo en het gewenste effect.

Voordat je de volledige bestelling plaatst, vraag om een proefsample van het geborduurde ontwerp op een polo. Dit helpt je om de kwaliteit en het uiterlijk van het borduurwerk te beoordelen voordat je grotere aantallen bestelt.

Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je gepersonaliseerde polo’s met borduurwerk van hoge kwaliteit ontvangt die voldoen aan je verwachtingen.

polo borduren bordurstudio geldrop
polo borduren bordurstudio geldrop